TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml

Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Mannavita GOJI gyümölcslé 100%-os, 500 ml, 500 ml
Goji gyümölcslé, 100%-os Goji Direktlé: tisztán facsart Goji gyümölcs - Lycium barbarum - Ninghszia tartományból.

A Mannavita goji bogyó gyümölcslé a goji őshazájában, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül kíméletes eljárással, a hatóanyagok megóvása mellett. A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják.
Kiszerelés:  500 ml
A goji bogyó a betegség-megelőzés jelenleg ismert, egyik leghatékonyabb természetes "csúcsfegyvere" : erősít, tisztít és táplál.
A goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsok nak gazdag forrása, amelyek a káros szabadgyökök ellen fokozzák testünk védekező erejét.
A béta-karotinról ismert tény, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól. Gazdag továbbá poliszacharidokban , amelyek az immunrendszert erősítik . Továbbá 18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges káliumforrás is egyben. A kálium fontos például a vérnyomás csökkentéséhez.

A goji a benne lévő sokféle karotinoidnak és a sokféle antioxidánsnak köszönhetően, bevethető a daganat ellenes terápia során is.

Ekkor ajánlott Goji bogyó levet inni:


Megelőzési célból

A daganatok kockázatának csökkentéséhez

Látásromlás esetén

Erőnlét növeléshez

B-vitamin pótláshoz

Bőr problémák esetén

Szív nyugtatási céllal

Magas vérnyomás csökkentéshez

A gyorsabb barnulás érdekében

B1 vitamin pótlásához

Immunerősítéshez

Máj regenerálási célból

Gyengeség, Fáradékonyság esetén

Adagolás, tudnivalók: 

Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt.

Fogyasztás előtt felrázandó.


Amennyiben napi 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg, 15 napra elegendő adagot tartalmaz.

Tárolás :


Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt.

Felbontás után 2 héten belül fogyassza el és tárolja hűtve, mert tartósítószert nem tartalmaz.

Betegség megelőzés Goji bogyó gyümölcslével
Ma már tudjuk, hogy a legtöbb betegség és maga az elhalálozás mögött is minden esetben tápanyaghiány áll, azaz valamely tápanyagokból kevés van a szervezetben. Ez a tény felértékeli azoknak a táplálékoknak a jelentőségét, amelyek nagy mennyiségű mikrotápanyagot , azaz vitamint, aminosavat, ásványi anyagot, enzimet, nyomelemet, zsírsavat tartalmaznak. A goji bogyó is éppen ilyen nagyszerű táplálék . []
A goji bogyó egyedülálló a gyümölcsök között, mivel tartalmazza az összes, ember számára szükséges aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található a legmagasabb koncentrációban fehérje . Tele van C-vitaminnal , több karotinoid van benne, mint bármely más élelmiszerben, valamint 21 ásványi anyagot és kiemelkedő mennyiségű rostot is tartalmaz.
Vastartalma 15-ször nagyobb, mint a spenótnak, továbbá található benne kalcium, cink, szelén és számos egyéb fontos ásványi anyag, így kétségtelen, hogy a kis goji bogyó valódi tápanyagraktár .
Ez a hihetetlen szupergyümölcs tartalmaz gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő összetevőket is, továbbá erőteljes antioxidáns anyagokat, poliszacharidokat , melyek igen jól fel tudják pörgetni az immunrendszert . Nem csoda, hogy a hagyományos kínai gyógyászatban, erőnlét fokozóként és élettartamot meghosszabbító növényként tartják számon.
A goji bogyó gazdag antioxidánsokban , elsősorban karotinoidokban , mint a béta-karotin , a lutein és a zeaxantin . A zeaxantin egyik legfőbb hatása, hogy védi a szem retináját a kék fény elnyelésével és antioxidáns hatásával. A zeaxantin tartalmú élelmiszerek fokozott bevitele csökkentheti az időskori látásromlás (AMD) esélyét, mely a 65 év felettiek esetében az elsődleges oka a látásvesztésnek és a vakságnak. []
A goji bogyó megelőző és immunstimuláló hatással is bír. Magas esszenciális zsírsavakkal rendelkezik, valamint összetevői között szerepel még az E- és B-vitamin.
Fontos tudni, hogy a Goji ital 67-szer több B1-vitamint tartalmaz, mint a barna rizs, 3-szor annyi C-vitamin található benne, mint a narancsban, és 2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót.
A Goji bogyóból kivont poliszacharidok jelentős antioxidáns hatással is rendelkeznek és legalább két vizsgálat bizonyította, hogy jelentősen serkentik az immunrendszert. Az egyik vizsgálatban csökkentették a rákos daganatok súlyát, és legalább két másikban megvédték az állati sejteket a DNS-károsodástól.
Kapcsolódó kutatások:





Összetevők: 100%-os Goji Direktlé (nem koncentrátumból készült)
Átlagos tápérték 30ml gyümölcslében:


Energia: 69,3kJ/16,2kcal

Szénhidrát: 2,22g

Fehérje: 0,9g

Zsír: 0,05g


A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változhatnak.
Bővebben
Raktáron
7 921 Ft
Részletek
Goji gyümölcslé, 100%-os Goji Direktlé: tisztán facsart Goji gyümölcs - Lycium barbarum - Ninghszia tartományból.

A Mannavita goji bogyó gyümölcslé a goji őshazájában, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül kíméletes eljárással, a hatóanyagok megóvása mellett. A farkasbogyóként is ismert gyümölcsöt Közép-Ázsiában már több, mint 2000 éve fogyasztják.
Kiszerelés:  500 ml
A goji bogyó a betegség-megelőzés jelenleg ismert, egyik leghatékonyabb természetes "csúcsfegyvere" : erősít, tisztít és táplál.
A goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsok nak gazdag forrása, amelyek a káros szabadgyökök ellen fokozzák testünk védekező erejét.
A béta-karotinról ismert tény, hogy segít megelőzni a szívbetegségeket és a bőrt is védi a nap káros sugaraitól. Gazdag továbbá poliszacharidokban , amelyek az immunrendszert erősítik . Továbbá 18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges káliumforrás is egyben. A kálium fontos például a vérnyomás csökkentéséhez.

A goji a benne lévő sokféle karotinoidnak és a sokféle antioxidánsnak köszönhetően, bevethető a daganat ellenes terápia során is.

Ekkor ajánlott Goji bogyó levet inni:


Megelőzési célból

A daganatok kockázatának csökkentéséhez

Látásromlás esetén

Erőnlét növeléshez

B-vitamin pótláshoz

Bőr problémák esetén

Szív nyugtatási céllal

Magas vérnyomás csökkentéshez

A gyorsabb barnulás érdekében

B1 vitamin pótlásához

Immunerősítéshez

Máj regenerálási célból

Gyengeség, Fáradékonyság esetén

Adagolás, tudnivalók: 

Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt.

Fogyasztás előtt felrázandó.


Amennyiben napi 30 ml-t fogyaszt belőle, 1 üveg, 15 napra elegendő adagot tartalmaz.

Tárolás :


Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt.

Felbontás után 2 héten belül fogyassza el és tárolja hűtve, mert tartósítószert nem tartalmaz.

Betegség megelőzés Goji bogyó gyümölcslével
Ma már tudjuk, hogy a legtöbb betegség és maga az elhalálozás mögött is minden esetben tápanyaghiány áll, azaz valamely tápanyagokból kevés van a szervezetben. Ez a tény felértékeli azoknak a táplálékoknak a jelentőségét, amelyek nagy mennyiségű mikrotápanyagot , azaz vitamint, aminosavat, ásványi anyagot, enzimet, nyomelemet, zsírsavat tartalmaznak. A goji bogyó is éppen ilyen nagyszerű táplálék . []
A goji bogyó egyedülálló a gyümölcsök között, mivel tartalmazza az összes, ember számára szükséges aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található a legmagasabb koncentrációban fehérje . Tele van C-vitaminnal , több karotinoid van benne, mint bármely más élelmiszerben, valamint 21 ásványi anyagot és kiemelkedő mennyiségű rostot is tartalmaz.
Vastartalma 15-ször nagyobb, mint a spenótnak, továbbá található benne kalcium, cink, szelén és számos egyéb fontos ásványi anyag, így kétségtelen, hogy a kis goji bogyó valódi tápanyagraktár .
Ez a hihetetlen szupergyümölcs tartalmaz gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő összetevőket is, továbbá erőteljes antioxidáns anyagokat, poliszacharidokat , melyek igen jól fel tudják pörgetni az immunrendszert . Nem csoda, hogy a hagyományos kínai gyógyászatban, erőnlét fokozóként és élettartamot meghosszabbító növényként tartják számon.
A goji bogyó gazdag antioxidánsokban , elsősorban karotinoidokban , mint a béta-karotin , a lutein és a zeaxantin . A zeaxantin egyik legfőbb hatása, hogy védi a szem retináját a kék fény elnyelésével és antioxidáns hatásával. A zeaxantin tartalmú élelmiszerek fokozott bevitele csökkentheti az időskori látásromlás (AMD) esélyét, mely a 65 év felettiek esetében az elsődleges oka a látásvesztésnek és a vakságnak. []
A goji bogyó megelőző és immunstimuláló hatással is bír. Magas esszenciális zsírsavakkal rendelkezik, valamint összetevői között szerepel még az E- és B-vitamin.
Fontos tudni, hogy a Goji ital 67-szer több B1-vitamint tartalmaz, mint a barna rizs, 3-szor annyi C-vitamin található benne, mint a narancsban, és 2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót.
A Goji bogyóból kivont poliszacharidok jelentős antioxidáns hatással is rendelkeznek és legalább két vizsgálat bizonyította, hogy jelentősen serkentik az immunrendszert. Az egyik vizsgálatban csökkentették a rákos daganatok súlyát, és legalább két másikban megvédték az állati sejteket a DNS-károsodástól.
Kapcsolódó kutatások:





Összetevők: 100%-os Goji Direktlé (nem koncentrátumból készült)
Átlagos tápérték 30ml gyümölcslében:


Energia: 69,3kJ/16,2kcal

Szénhidrát: 2,22g

Fehérje: 0,9g

Zsír: 0,05g


A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változhatnak.
Adatok
Cikkszám
WBPR-21683
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek