TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Rólunk | Szállítási lehetőségek | Fizetés | Érdeklődés - Reklamáció

Timeless Tools Kihúzható szekrény

Timeless Tools Kihúzható szekrény
Timeless Tools Kihúzható szekrény
Timeless Tools Kihúzható szekrény
Timeless Tools Kihúzható szekrény
Timeless Tools Kihúzható szekrény
Timeless Tools Kihúzható szekrény
Timeless Tools Kihúzható szekrény

Egy kicsi lakás berendezése soha nem egyszerű feladat, azonban odafigyeléssel, megfelelő tervezéssel és kreatív ötletekkel nagyon könnyen varázslatos otthont teremthetsz magadnak! És tudjuk, hogy ilyen esetekben mindennél fontosabb számodra is, hogy minél praktikusabban tudd megoldani a dolgaid tárolását. Ebben a helyzetben tökéletes társad lesz majd a gurulós, kihúzható szekrényünk, ami igazán kis helyen is elfér, egyáltalán nem foglal sok helyet, és nagyszerűen kihasználja a lakásban eddig üresen álló szűk helyeket! A kivitelezésének köszönhetően rengeteg dolgot képes elnyelni, így innentől biztosan semmi sem marad szem előtt!

Helytakarékos és praktikus
A lakás berendezése és kialakítása során igazán fontos szempont a maximális térkihasználás és a megfelelő helytakarékosség. Sok otthonban vannak olyan kisebb helyiségek, ahol különösen figyelni kell ezekre a szempontokra. A modern külsejű és stílusos kihúzható szekrény pont erre kínál elegáns megoldást. A keskeny kivitelezésének köszönhetően alig foglal helyet, miközben 2 fiókjába is bőségesen pakolhatunk, ráadásul akár a polcán és a tetején is tárolhatjuk a holminkat.

Bárhova tökéletesen illik majd
Ez a szekrény kiváló egy szűkösebb fürdőszobába például mosószerek vagy takarítószerek tárolására, de kisebb konyhákban tartós élelmiszereknek, olajoknak, fűszereknek is tökéletes, vagy akár a kamrában is hasznos elemmé válhat. Egy apró hálószobában akár éjjeli szekrényként is remekül funkcionálhat, az előszobában pedig a sapkák, a sálak és esernyők elrejtésében segíthet.

Bármikor könnyen áthelyezhető
A fehér kihúzható szekrény 4 kerékkel van ellátva, ezért bármikor nagyon könnyen, akár másodpercek alatt megváltoztathatod helyzetét, ahogy számodra éppen kényelmes és előnyös. Sőt gurulós mivoltának köszönhetően akár a zsúrkocsit is kiválthatod vele - csak talán egy fokkal még praktikusabb, hiszen senki nem látja majd, hogy mit tárolsz benne!

A termék paraméterei:
   - Anyag: MDF
   - Termék mérete: 15x66,5x33 cm
   - Termék súlya: 6,1 kg
   - Felső fiók mérete: 9,5x28,5 cm
   - Alsó fiók mérete: 9,5x28,5 cm
   - Felső tároló mérete: 15x29 cm

Csomag méret: 99,5x38,5x10,5 cm
Csomag súly: 6,6 kg

Raktáron
22 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HPPL-HOP1001245
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek